Artiesten

TRADITIONS
“Traditions” is de alleszeggende naam voor een programma vol grandeur, een exclusieve belevingssfeer in een indrukwekkende realisatie. Een show die de voorstelling van afgelopen jaar moeiteloos weet te overtreffen en het hooggeëerde publiek hoogtepunt na hoogtepunt zal voorschotelen.


ROBERT RONDAY
Weer terug daar waar hij hoort; in de piste van Circus Herman Renz. Spreekstalmeester Robert Ronday is uw gastheer van onze productie “TRADITIONS”.


MILKO
Clown Milko is weer in Haarlem en kan weer heerlijk dollen in de piste met partner Mischa. Doldwaze reprises staan weer garant voor een heerlijke lach van het publiek want daar gaat het bij Milko om; Uw schaterende lach en applaus is het mooiste geschenk voor hem tijdens dit kerstcircus.


MISCHA
Clown Mischa is de partner van clown Milko. Samen brengen ze verrassende reprises in de piste waarbij een ding duidelijk wordt; een clown speel je niet, een clown ben je!


ALBERTO ALTHOFF
Ooit begon het circus bijna 250 jaar geleden als “paardenspul” en nog steeds is ons circus zonder paarden ondenkbaar. Alberto Althoff die zijn naam als een van werelds beste dompteurs eer aan doet presenteert een prachtige vrijheidsdressuur met Arabische hengsten. Traditie in de piste van Circus Herman Renz.


HÖLLSCHERS VARKENS
Clown Milko presenteert een unieke varkens-dressuur van Lars Hölscher in de piste. Nu maar hopen dat de varkens niet Milko in de maling nemen want ze zijn slimmer dan u denkt.


CIRCUS HERMAN RENZ ORKEST
Onze directie weet als geen ander dat “Live” muziek de spil is van een circusvoorstelling. We zijn er dan ook trots op u te kunnen laten genieten van het befaamde Brazil-Jack circusorkest.


© Foto by Ben Kleyn


JUSTIN RONDAY
Deze jonge magiër presenteert zijn spectaculaire illusies voor het eerst in de piste van circus Herman Renz. Robert Ronday zal trots toekijken wanneer zijn zoon Justin o.a. zijn assistentes uit het niets laat verschijnen en verdwijnen.


MELANIE CHY
Balans en kracht op de motorfiets. Melanie komt uit een echte circusfamile en maakte al op 6 jarige leeftijd haar manegedebuut. Ze trad over de hele wereld op en behaalde op het prestigeuze Circusfestival in Parijs een zilveren medaille. Geniet u vandaag van Melanie’s handstandnummer van hoog niveau.


© Foto by Marcel Hutzli 2017, www.circusdream.ch


FRANCESCO NOCK
Francesco Nock is telg uit de beroemde Zwitserse circusfamilie Nock. U houdt u adem in als deze 23 jarige artiest zijn kunsten vertoond op de strakke draad welke boven de piste gespannen is. Sprongen over vlaggen en barrieres volgen elkaar af; als hoogtepunt toont Francesco een sprong door een ring met messen en vuur; Spanning in de piste!


ANTON MONASTYRSKY
Hoela hoep van een man! Een unieke act van de jonge Anton uit Moskou. Onlangs nog te zien bij “Oh La La” in Zürich en nu bij ons in Haarlem; Hoela hoep van wereldklasse.


ALEX
Een originele luchtacrobatiekact in slapstick stijl wordt gepresenteerd door Alex Lupu. Op een centraal in het midden van de piste geplaatste ladder voert Alex als Brandweerman zijn doldwaze stunts uit.


ART STREAM TRAMPOLINE SHOW
De leden van de groep Art Stream uit de Oekraïne zijn ware top-acrobaten. Niet voor niets worden zij gevraagd voor de grote shows over de gehele wereld. In Haarlem presenteren zij een unieke act in de piste vol gewaagde sprongen op de trampolines in een spannende choreografie.


MARTIS BROTHERS
Uit Italië komen de gebroeders Martis met hun evenwichts act. Patrick en Kevin behoren tot een van de beste in hun genre en zullen ook u versteld doen staan. Een staaltje acrobatiek van de bovenste plank.


DUO PASSIONE
Onder onze circuskoepel straalt het Duo Passione met hun enerverende lucht-act. Een adembenemend nummer vol kracht en souplesse hoog in de lucht.


CARLITOS UGALDE
Spektakel in de piste van het circus. Carlitos is de levende kanonskogel. Deze circusartiest laat zich afschieten uit een groot kanon dwars door onze circustent: Spanning en sensatie gegarandeerd!


ART STREAM SWING ACT
Deze Russische Swing Act maakt dat lichamen vliegen in een dans vol spectaculaire stunts. De Art Stream groep acrobaten vliegen op de ritme van de muziek en laten u tegelijkertijd verrassen en verbazen!