FAQ

Wanneer is Kerstcircus Haarlem?

Van vrijdag 22 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018.

Waar bevindt Kerstcircus Haarlem zich?

De 26ste editie van Kerstcircus Haarlem wordt gehouden in het prachtige Burgemeester Reinaldapark. Adres voor uw navigatie: Reinaldapad, 2033 SX, Haarlem.

Waar kan ik parkeren?

U kunt parkeren in de nabijheid van het Reinaldapark. Ter plaatse wordt dit met borden aangegeven.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets kunt u bestellen via deze website en in alle Primera winkels.

Kan ik een ticket aan de kassa kopen?

Ja, maar er is wel een beperkte beschikbaarheid van tickets aan de kassa. Wij adviseren u om uw kaarten op voorhand te bestellen zodat u zeker bent van uw entreebewijs voor de show op de door u gewenste datum en tijd.

Hoe werkt online bestellen precies?

Via deze website kunt u heel gemakkelijk uw toegangskaarten bestellen. U kunt veilig betalen met iDeal, VISA Paypal of Creditcard. Na de ontvangst van uw betaling, ontvangt u een e-mail van Paylogic ter bevestiging van uw bestelling. Deze mail bevat een link naar de door u te printen entreebewijzen. Bij uw bezoek aan het circus wordt bij de ingang uw entreebewijs met een scanner elektronisch gecontroleerd. Een entreebewijs kan dus onbeperkt worden uitgeprint, maar is slechts eenmaal geldig.

Ik ben mijn online ticket kwijt, hoe kan ik mijn ticket (opnieuw) uitprinten?

De e-mail bevestiging die u heeft onvangen na het bestellen van de tickets bevat een link. Deze link kan gebruikt worden om de bestelde tickets opnieuw op te vragen.

Heeft u een andere vraag over tickets?

Voor vragen over tickets kun u contact opnemen met Paylogic. Veelgestelde vragen kunt u vinden op de website customerservice.paylogic.com Mocht uw vraag er niet tussen staan, dan kunt u telefonisch contact opnemen via: 0900 – 7295 6442 (€ 1,00 per gesprek).