Zakelijk

Zakelijke mogelijkheden

Tientallen bedrijven bezochten ons Kerstcircus de afgelopen jaren, soms met een paar, soms met meer dan 1.000 mensen tegelijk. Personeelsverenigingen en business clubs maakten gebruik van ons aanbod tegen gereduceerd tarief van ons programma te genieten.

Alles is mogelijk

De voorstelling aanpassen, beginnen op de tijd die u uitkomt, toespraken, eventueel toegelicht op videowalls, linken tijdens de show naar het bedrijf, orkesten, acts bij welkom en afscheid, en niet te vergeten, eten en drinken, in de voortent, in de omloop achter de tribunes, en in de piste.

Via onze cateraar verzorgen we complete 4-gangen-diners, buffetten met Indisch en Italiaans eten, stamppot boeren- en zuurkool, allerlei soorten warme en koude hapjes enz. En natuurlijk een welkomst drankje, popcorn en suikerspin, oliebollen, noem maar op.

Het blijkt een zeer op prijs gestelde geste, trouwe klanten en dealers te belonen met vrijkaarten voor ons circus.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op 020 – 244 03 03  of stuur een e-mail naar b2b@kerstcircushermanrenz.nl

Sponsor mogelijkheden

Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz en het Kerstcircus Haarlem behoort met zijn duizenden bezoekers tot de belangrijkste en grootste Live-entertainment belevenissen van Noord-Holland en ver daar buiten.

Wordt u exclusief partner van het Kerstcircus Haarlem dan bereikt u een van de meest interessante doelgroepen die u kunt aanpreken, gezinnen en families, in de kerstvakantie.

Wij verwelkomen u graag als partner van het bekendste circus van Nederland.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op 020 – 244 03 03  of stuur een e-mail naar b2b@kerstcircushermanrenz.nl